LN Webdesign

FÅ EN FLOT & BILLIG HJEMMESIDE. GØR DET RIGTIGT FØRSTE GANG......

PC Service

LN Webdesign tilbyder også PC Service.

Er Deres computer blevet langsom og sløv, så bør De spørge Dem selv om:

Har Deres computer fået virus?
Har Deres computer fået spyware?
Har deres computer fået malware?

Spyware er ikke noget nyt. Det utøj har været til stede i flere år, men ikke i den mængde som nu. Det er utroligt hvor megen spyware der nu forsøges lagt på vore computere.

I takt med internetbranchens trange kår, så er opfindsom- heden steget, når det kommer til nye måder at tjene penge.


En af måderne er at udvikle små programmer, som kan samle informationer om brugeren af en pc, der så kan sælges til tredjepart eller udnyttes kommercielt. AdWare kaldes disse programmer, og selv om de ikke direkte skader din pc, så finder vi alligevel dette tiltag utiltalende.

SpyWare er AdWares stygge storebror, og downloades som regel med software af mere suspekt karakter. Spyware spionerer på dig. Programmet støvsuger din maskine for informationer om dig og bruger dem til alt muligt.

MalWare er endnu værre end Spyware. Her er formålet at drille dig og ødelægge dit liv med pc'en. Et eksempel kan være at MalWaren indsætter en pornoside som din startside, og den kan være utrolig svær at få fjernet. Mange opgiver efter utallige forsøg og formaterer simpelt hen pc'en. Hvor man så mister alt data på computeren hvis der ikke er taget backup af det. Men det er ikke nødvendigt.

Kontakt LN Webdesign for hjælp!

Copyright © 2017 LN Webdesign - Vinderup - Skive - Struer - Holstebro - Hjemmeside design. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.