LN Webdesign

FÅ EN FLOT & BILLIG HJEMMESIDE. GØR DET RIGTIGT FØRSTE GANG......

Data genskabelse

En harddisk kan gå i stykker. Det kan være selve lejrene i diskdrevet som går til. Eller det kan være fejl på skiverne i disken. Muligvis pga. for lidt ventilation i computeren. Mange ting kan gå galt. Og skulle det værste ske, at en harddisk holder op med at virke, har man et problem. Det største problem er de mistede data, som ligger på harddisken. Hvordan får man dem tilbage????

Jeg kender det selv. Det værste som kunne ske skete. Min kæreste og jeg havde snakket om at vi skulle have taget en backup af alle vores digitale billeder som lå på min harddisk. 14 dage efter vi havde snakket om det stod den af. Og hvem havde ikke fået taget backup af billederne? Mig…….det var en forfærdelig følelse der gik gennem mig, da jeg for mit indre øje så alle vores digitale billeder forsvinde for altid. Billeder af vores børn, fra ferier, fester m.m.

Så jeg begyndte at undersøge muligheden for at genskabe data fra en ødelagt harddisk. Og i min søgen fik jeg kontakt med flere firmaer, som mente de kunne genskabe mine mistede data. Pris: Uvis, men det kunne i værste fald løbe op i 15.000 kr. Det er mange penge. Så jeg kom til den konklusion, at jeg nok selv hellere måtte tage chancen, og se om ikke jeg kunne gøre det billigere. Og det kunne jeg!!

Efter at have udvekslet information med flere personer, fik jeg genskabt mine data. Alle vores billeder, som jeg nu HAR taget 2 backup af, var intakte. Sikke en lettelse. Jeg fik genskabt hele harddiskens data. Harddisken blev udskiftet med en ny.

Får De problemer med computeren, mistet data eller andet så kontakt mig, og jeg skal se om ikke jeg kan hjælpe Dem. Jeg kan genskabe slettet data, hvis man ved en fejl er kommet til at slette en vigtig fil. Selv om harddisken er blevet formateret kan jeg genskabe de mistede data………..det vil tage noget tid, men det er muligt.

Copyright © 2017 LN Webdesign - Vinderup - Skive - Struer - Holstebro - Hjemmeside design. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.